Veckobrev vecka 6

Hej alla föräldrar och barn!

Jätteroligt att vara tillbaka i klassen :-). Roligt och mysigt att träffa alla barn. Vi kommer att ha Sara kvar i klassen fram till sportlovet vilket jag är glad för, hon har gjort ett toppenjobb under tiden jag varit borta med stort stöd av Nilla och Monika.

Vi har börjat med multiplikation i matteboken och det kommer vi att arbeta med några veckor framåt. Carolina har genomfört den muntliga delen i matematik i bedömningsstödet under veckan. Baserat på det resultatet eleverna får där gör dom sedan ett skriftligt test som är indelat i tre nivåer, låg, mellan och hög.

I No lär vi oss om kroppen och dess delar och då passar vi även på att lära oss vad delarna heter på engelska också, vi skriver, ritar och sjunget. I So lär vi oss om livet förr.

Nästa vecka börjar vi med läsläxan.

Nu önskar vi alla en härlig helg🤗

Caroline, Nilla, Monika och Sara ☃️☃️☃️☃️