Veckobrev vecka 34

Hej alla barn och föräldrar!

Så var första hela skolveckan slut. Roligt att få lära känna era barn mer. Vi arbetar mycket med att sätta rutiner. Vi har hunnit med att gör många saker under veckan.  Mycket av de som vi har gjort kan ni läsa på pappret som jag skickar med tillsammans med elevernas schema. Jag har lagt ett exempel i barnens postfack i hallen. Alla har fått ett exemplar, behöver man fler så tar man det på bordet utanför klassrumsdörren.

Nästa vecka går eleverna efter ordinarie schema. Vi kommer att ha dans i halvklass varannan vecka. När vi har dans så är det bra att ha mjuka kläder och undvika strumpbyxor då eleverna tar av sig strumporna när de dansar. Eleverna kommer att ha idrott med en idrottslärare (Therese) i helklass på onsdagar och torsdagar. Vi duschar efter idrotten så viktigt att ha med idrottskläder och handduk. Se även separat inlägg på bloggen.

Vi har fruktstund i klassrummet fyra dagar i veckan mån, tis ons och fre på torsdagen får man äta frukten på rasten innan idrotten. Vi påminner 😀. Den här veckan har vi erbjudit frukt till de barn som inte haft med sig. Smörgåsar och riskakor äter vi ute på rasten.

Kom ihåg att vi är ute på raster i alla väder. Alla barn behöver regnkläder och ett ombyte!

👖👚🌂☔️

Vecka 35

Tisdag: Blå grupp dansar, mjuka kläder denna dag.

Onsdag: Idrott, ta med ombyte och handduk.

Torsdag: Idrott, ta med ombyte och handduk.

Viktiga datum

Föräldramöte 14 september kl. 17-18.

Skoljoggen 27 september

Apt

21/9 17-18 är ni i behov av omsorg kontakta Ingrid Bäckström

19/10

30/11

Cykelparkering får inte ske på mitten platsen på Bakgården,

(skylt sätts upp) vi behöver den ytan till bandyspel.

Trevlig helg önskar Caroline & Nilla 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *