Veckobrev vecka 18

Hej alla!

Rolig vecka med bra arbetsro. Vi har haft ett skönt lugn i klassen under veckan. Känns som eleverna vuxit, de har blivit mer självgående och tar eget ansvar över sitt skolarbete. Vi har tränat lite extra på målen från förra utvecklingssamtalet och det har gått väldigt bra. Det har också varit en stor hjälp för mig att läsa elevernas egen uppskattning av sitt lärande! Tack alla som lämnat in. Ni som har missat, lämna gärna in på måndag.

Under veckan har vi bl.a

Bild med Nilla: Eleverna har fått göra vackra körsbärsträd. Sitter uppe i hallen.

Engelska: Arbetat klart i engelskaboken. Nästa steg är att titta på och arbeta utifrån Pick a colour, ett program från ur-skola.

Svenska: Fortsatt träna på att skriva en spännande inledning. Repeterat vokaler och konsonanter.

Matematik: Övat på dubbelt och hälften med högre tal som 50, 75, 100, 150. Övat på talen före och efter i ett högre talområde 99, 197, 367, 599, 997 osv.

Jag påminner om utvecklingssamtalen nästa vecka på tis, ons och tor. Tack till er som meddelat om byte. Jag räknar med att ni andra kommer då jag inte hört något från er.

Trevlig helg

Caroline, Nilla och Monika 🌻