Skoljoggen

Hej alla barn och föräldrar!

Här kommer information om skoljoggen som går av stapeln på onsdag.

Onsdagen den 27 september kommer vi anordna skoljoggen på Årstaskolan. På förmiddagen är det F-3 som går/springer/tar sig runt en bana på cirka 800 meter med start vid dansbanan på Årstaliden. Bra om barnen har springvänliga kläder på sig denna dag. Vill barnen får de ha med egen vattenflaska.

Skoljoggen är ett landsomfattande arrangemang för att uppmuntra till motion och samla in pengar, årets förmånstagare är Clowner utan gränser. Det är ett frivilligt belopp men vi ser gärna att ni skänker en liten slant. Pengarna samlas in i klassen och ges av personal till oss på idrotten. Man kan också använda Swish. Ni kan swisha valfritt belopp på telefonnummer: 123-9011263 (som du ser är detta ingen 070-nummer men det funkar precis som ett vanligt telefonnummer så kommer pengarna direkt in på Skoljoggens 90-konto.

Caroline & Nilla