Anmälan för sommarlovet senast söndag

Sommarlov Bakgården 2018
På söndag är det sista dagen att anmäla sommarlovet
Hej Familjer! Nu är det dags att anmäla om ert barn behöver fritidsomsorg på sommarlovet. Under hela juli månad samt första veckan i augusti, dvs. v. 27,28,29,30 och 31, är alla fritidsenheterna tillsammans på Tegelbo. Övriga veckor är verksamheten öppen på respektive enheter.
Öppettiderna är 06.30-18.00 alla dagar på sommarlovet. Observera dock att måndag och tisdag 13-14 augusti är det studiedagar för all ordinarie personal och den som behöver plats på jourfritids den dagen måste anmäla det VIA MEJL till vår nya biträdande rektor för fritids, Nina Park, christina.park@stockholm.se
Höstterminen startar måndagen de 20 augusti.
För att fritids och köket ska kunna planera verksamhet, personals semestrar och maten behöver vi få in era anmälningar senast söndagen den 20 maj. Observera att efter det datumet stängs anmälningslänken på bloggarna. Anmäl även om ert barn ska vara ledigt, så vi vet att ni nåtts av denna information och inte heller gömt bort det.
Vi har av misstag råkat skriva vecka 32 två gånger, det ska givetvis vara vecka 32 och sedan vecka 33.
Tack på förhand!