Viktiga datum och info

Hej,

22/5 Friidrottsdag på Bakgården.

Nästa vecka på tisdag den 22/5 åker hela Bakgården iväg till Farsta IP för ta ha en friidrottsdag. Vi åker på morgonen och är tillbaka ca kl. 13.30. Denna dag tar vi med lunch från matsalen så barnen måste ha med sig en tom matlåda, bestick och vattenflaska.Barnen behöver också ha på sig bekväma kläder den dagen.

24/5 Årtsafestivalen kl.16.00-19.00. Obligatorisk närvaro för barnen. Se tidigare inlägg.

30/5 Sommarutflykt Bakgården

Onsdagen den 30/5 åker hela bakgården iväg på sommarutflykt till Alby friluftsgård. Där kommer vi att ha det mysigt tillsammans och avrunda skolåret. Det kommer erbjudas så väl styrda som fria aktiviteter för barnen. De kommer bland annat ha möjlighet att bada i ett inhägnat område i Albysjön. För att vi i personalen ska känna oss trygga med att släppa ner era barn i vattnet (samt att vi ska veta antalet barn för att skapa badgrupper) vill vi att ni meddelar oss om ditt barn har tillåtelse att bada eller inte. Ni kan återkoppla i mail eller via en lapp med ditt barn senast 24/5!

Barnen får ta med sig matsäck och dryck den här dagen. Ska barnet bada behövs självklart badkläder och handduk skickas med också.
Vi beräknas vara tillbaka på Årstaskolan igen vid vid 14.00

8/6 Skolavslutning.

Vi samlas i klassrummet 8.10 för utdelning av terminsintyg och lite sånguppträdande. Den gemensamma avslutningen på skolgården startar 9.00 och pågår ca. 45 minuter. Därefter är det fritids som tar vid.