Veckoinfo v 12

Mån:Idrott för alla utom gula bordet.

Blåröda kommer besöka Årsta bibliotek direkt efter idrotten.

Lärplatta och dramalek i halvklass.

Fritids: utflykt åter mellis

Tis:
Dans (det är bra om alla har vanliga strumpor på, som är lätt att ta av, vi dansar barfota, så vi inte halkar så lätt)

MA

Fritids: vi går på utflykt tillsammans med alla förskoleklasser till årstaliden och grillar korv, åter senast 15,30.

Ons:
NTA och bild i halvklass
Fritids: Röris och skapande, mandala med högläsning.

Tors:

Städning
Fritids: armband ( 2 från varje klass)
APT! Vi stänger Bakgården 16,45. Behöver ni omsorg efter det var god kontakta ingrid.backstrom@stockholm.se

Fre:

MA

Fritids: leksaksfredag, man får ta med en leksak hemifrån, det ska få plats i ryggsäcken, skolan ansvarar inte för några leksaker, inga leksaksvapen, tack!

Vi har jobbat med bokstaven C i veckan. Vi läser nu fjärde boken i serien om Jack. Vi har fortsatt att träna på 10-kompisar. Fortsätt gärna att träna hemma, fråga barnen hur, med hjälp av en kortlek eller tärning.

Vi har arbetat med att tolka och dramatisera en text.

Ena gruppen gjorde en dockteater och den andra “dansade” lärkan som drillar, elden som brinner och bäcken som rinner.

Det var första versen från ” vår på Saltkråkan”, passade bra ihop med årstiden vår som vi jobbat med, och det blev ett intro för kommande Astrid LIndgren-tema.

Vi gjorde en liten film av versionerna. Dem fick samarbeta och prata ihop sig om hur de skulle visa upp versen. Se va fint det blev.👍🏼😊

​​

Tack för att ni fyller i påsklovsanmälan så snart som möjligt, så vi får tid att planera.

Önskar er alla en trevlig helg!
Kommande datum:

APT 23/3

Påsklov v 15

APT 27/4, enhetsråd, skolråd.

10/5 friidrottsdag

26/5 klämdag