Hej alla i 1c1,

Nu känns det att vi börjar närma oss slutet av terminen. Det märks på många olika sätt; tex. varmt ute, varmt inne samt pirr i kroppen! Vi har i alla fall hunnit lite med att städa i vårt klassrum och i våra lådor samt bindat  ihop våra pärmar. Vi  har även hunnit att sortera vad som ska vara kvar till tvåan och vad som ska tas hem.

Dock behöver vi lite hjälp från er föräldrar kring sommarstädning på barnens hyllor i hallen. Vi ber er att tömma barnens hyllor i hallen senast 7/6 så att det kan storstädas. Barn som ska vara här under sommaren kan förvara sina saker som extrakläder, solkräm, badkläder m.m i sin ryggsäck vid sin plats.

Närvaro och Skolwebben under min ledighet nästa vecka

Jag (Oya) kommer att vara ledig under nästa vecka fram till fredag. Alicia, Cicci och Tobias är med klassen då. Eftersom det är bara jag som har tillgång till informationen på Skolwebben så ber vi er att ni sjukanmäler/frånvaroanmälar ert barn både på Skolwebben och ringer in till köket på Bakgården innan kl. 08.00 under nästa vecka.

Bakgården kök tel: 08 508 462 33

Skolavslutning fredag den 8/6

På skolavslutningen fredagen den 8 juni samlas vi i klassrummet kl.08.10. Barnen får sina terminsintyg, sjunger sånger och vi önskar varandra glad sommar. Sedan samling på stora gården kl. 9.00 för gemensam avslutning för hela skolan. Föräldrar och andra anhöriga står längre bak och på sidorna. Eleverna står klassvis framför scenen. Efter avslutningen börjar sommarlovet och det är fritids. Viktigt att ni meddelar om ni går hem med ert barn så att de blir avprickade. De barnen som är kvar har fritids på Bakgården som vanligt.Välkomna!

Detta blir också sista veckobrevet för läsåret och vi önskar er alla en skön och solig semester. Tack för gott samarbete! Jag ser fram emot att träffa era underbara barn till höst igen!

Under veckan har barnen bland annat:

• arbetat med geometriska objekt
  • varit på sommarutflykt och badat! Kul!
  • övat på sånger
  • haft Pokémonmatte utomhus
  • städat i vårt klassrum
  • spelat Kahoot om vad vi har lärt oss i ettan
  • haft idrott
  • spelat vektor
  • arbetat klart i Den magiska kulan
  • tittat på Gudar och badkar om veckodagen söndag och skrivit texter.

Inför Vecka 23

Måndag: 08.00-13.10

Idrott

Tisdag: 08.00-13.40

Onsdag: 6 juni – Sveriges nationaldag. Skolan är stängd.

Torsdag:08.00-13.10

Ej idrott

Fredag: Skolavslutning- samling i klassrummet kl.08.10.

Trevlig helg 🏖🌊💦