Valarbetet pågår..

Hej,

Vi fortsätter vårt arbeta med valet och demokrati. Tidigare har barnen bildat partier i små grupper och varje parti har fått skapa egna valaffischer. De fick hitta på ett eget partinamn, en logga och komma på några viktiga valfrågor för sitt parti. Alla var mycket engagerade och delaktiga i arbetet. Efteråt gjorde vi korta valkampanjfilmer där fick partimedlemmarna berätta varför vi ska rösta på de. Förskoleklassen 0E har också fått dessa filmer och kommer att rösta på våra partier imrogon, så imorgon är det val här. Vi kommer att ha valurnor och valsedlar samt rösträkning och valvaka här. Mycket spännande!

Här nästa inlägg ni se våra korta valfilmer! (Tyvärr är några elever är inte med på filmerna pga olika anledningar, men de har aktivt deltagit i hela processen.)