Lite information inför nästa vecka

Hej och välkomna alla elever och vårdnadshavare i 1c1 till ett nytt läsår hos oss!
Hoppas ni har haft en härlig sommar och är laddade inför en ny spännande termin! Tänkte jag skulle informera er lite kring hur skolstarten som äger rum onsdag den 16 augusti kommer se ut.

onsdag 16/8
Kl.08.50 samlas vi vid vår ingång på Bakgården för att gemensamt gå och ställa oss på skolgården
Kl.09.00 gemensam uppstart på skolgården

Därefter går vi tillsammans till vårt klassrum för upprop. Då kommer vi gå igenom klasslistan och lite kort info inför det kommande året. Efter informationen kan ni krama era barn hej då och vi pedagoger fortsätter arbeta tillsammans med era barn i klassrummet. Skoldagen slutar efter lunch och då tar fritids vid. Vi äter lunch kl.11.15.

torsdag 17/8

Skoldag mellan kl. 8.00-13.10. Därefter är det fritids för de barn som stannar kvar.

fredag 18/8
Skoldag mellan 08.00-13.10. Därefter är det fritids för de barn som stannar kvar.

v. 34 så kör vi igång enligt schema, vilket innebär att alla skoldagar börjar kl. 8.00.
Så snart som möjligt efter skolstarten kommer ni att få ta del av ett fullständigt skolschema med alla lektionstider och sluttider samt övrigt information.

Hör gärna av er om ni undrar över något eller har funderingar! Min e-post adress är;

oya.bozkurt@stockholm.se

Ser fram emot att träffa er alla på skolstarten!
Vänliga hälsningar,

Oya, Cecilia och Alicia