Info om sommarutflykten på Bakgården den 30/5

Hej,

Onsdagen den 30/5 åker hela bakgården iväg på sommarutflykt till Alby friluftsgård. Där kommer vi att ha det mysigt tillsammans och avrunda skolåret. Det kommer erbjudas så väl styrda som fria aktiviteter för barnen. De kommer bland annat ha möjlighet att bada i ett inhägnat område i Albysjön. För att vi i personalen ska känna oss trygga med att släppa ner era barn i vattnet (samt att vi ska veta antalet barn för att skapa badgrupper) vill vi att ni meddelar oss om ditt barn har tillåtelse att bada eller inte. Ni kan återkoppla i mail eller via en lapp med ditt barn senast 24/5!

Barnen får ta med sig egen matsäck och dryck den här dagen. Ska barnet bada behövs självklart badkläder och handduk skickas med också.

Vi beräknas vara tillbaka på Årstaskolan igen vid vid 14.00

MVH

2 tankar om “Info om sommarutflykten på Bakgården den 30/5

1. Oya Bozkurt says:

Hej hej,
    Barnen bottnar och vattnet kommer ungefär till midjan. Dessutom kommer det att vara fler vuxna som har tillsyn samt kommer barnen att få bada i omgångar.

2. Anna Baggström says:

Hej! Vad trevligt med utflykt till Alby friluftsgård! Jag undrar om ni vet hur djupt vatten det är i det inhägnade badområdet? Bottnar barnen eller inte? Vänliga hälsningar Anna