Info från idrott

Hej,

Här kommer det lite information kring idrottslektionerna från Therese.

(En liten notis bara, idrotten kommer att köra igång v.35. Alltså ingen idrott under v.34.)

Hej 🙂
Therese Croon heter jag och kommer att vara idrottslärare för 1c1. Jag ser fram emot ett härligt läsår och att få lära känna alla elever.

Vi kommer att ha idrott på måndagar kl. 12.10 samt torsdagar kl. 8.30 varje vecka och lektionerna är 50 minuter långa. Vi börjar med inneidrott direkt och vi kommer att leka, lära oss hur det fungerar på idrotten och att lära känna varandra. Under terminen kommer vi sedan att göra massor av olika saker, allt från att träna kullerbyttor till att svinga oss i linorna.
Saker att packa ner till idrottslektionerna:
Idrottskläder (ombyte med t.ex. shorts, t-shirt, strumpor och underkläder)

Inneskor (Tvätta gärna om de används ute tidigare). Antingen har man skor eller så är man barfota, vi vill inte att man har bara strumpor pga halkrisken

Handduk( man duschar alltid efter idrotten)

Har du några frågor eller om det är något du känner att jag bör veta om ditt barn, t.ex. sjukdomar eller annat, kontakta mig.
// Therese

therese.croon@stockholm.se 08- 508 46215