Hjälp oss hjälpa

Hej,

Till elevrådet har det kommit önskemål från klasser om att genomföra ett välgörenhetsprojekt. Alla klasser fick tidigare på terminen i uppdrag att komma med förslag till en aktivitet. Elevrådet röstade sedan fram att vi ska samla burkar/flaskor för att panta och sedan skänka pengarna. I och med att vår skola har varit engagerad i organisationen Globträdet har elevrådet bestämt att vi skänker pengarna dit.

Klasserna börjar nu med att samla in och panta burkar/flaskor och lämna in pantkvitton i skolan för att kunna skänka en slant till de behövande barnen i Dandora- Kenya. Vi fortsätter insamlingen fram till den 20/5 och då ska alla bidrag lämnas vidare till elevrådet. Resultatet sammanställs till Årstafestivalen.

Lämna pantkvitton till oss som jobbar i klassen och hjälp gärna till med att sprida detta bland vänner, grannar och släktingar.

Detta är såklart helt frivilligt!

Tack!