Årets sista veckobrev v.23

Hej på er alla,

Då är vi framme vid läsårets sista veckobrev. Vi kan se tillbaka på ett fantastiskt läsår tillsammans med era barn! Det har varit ett år med både med- och motgångar, skratt och gråt, precis så som livet är. När vi ser tillbaka på året känner vi stor glädje över att ha fått möjligheten att arbeta med så fina barn! Vilket gäng! Varje gång vi är iväg och gör saker med eleverna, utflykter, studiebesök, osv, känner vi oss så stolta över att de sköter sig så fint och är så omtänksamma mot varandra! Detta gäller även i vardagen i skolan, de stöttar och peppar när de ser att det behövs.

Denna vecka har barnen skrivit vykort till sina blivande fadderbarn, repeterat uppställning i addition och subtraktion, övat på sånger inför skolavslutningen, rensat i sina lådor och haft en superhärlig utflykt och lite annat smått och gott.

I onsdags hade vi en mysig utflykt med hela Bakgården .Barnen fick leka, mysa, och bada! Att vi dessutom fick så fint väder var det riktigt härligt.

På måndag är det avslutningspicknick med klassen. Se tidigare inlägg!Vi kommer att gå från skolan ca 15.30 och kan hjälpa till att ta med de barn som är kvar på fritids till Årstaliden. Viktigt att ni meddelar oss om det i förväg i sådant fall.

På tisdag är det sommaravslutning. Vi samlas 8.20 utanför vår hall och sedan går gemensamt till skolgården där vi lyssnar på Kalles sommartal. Efter det, cirka kl.09.00 går vi in till klassrummet för att avsluta läsåret tillsammans. Ni är VÄLKOMNA att vara med. Skoldagen är slut kl.10.00 den dagen. Därefter är det fritids för barn som är kvar.

Vi önskar er en trevlig helg!☀️☀️☀️

Oya, Cicci och Antionio