Glad sommar!

Hej alla sommarglada,

Vi vill börja med att tacka för ett fantastiskt läsår och en supermysig avslutning idag. Vi vill även ödmjukt tacka för alla fantastiska sommarpresenter vi fick, ni är alla så fina och underbara! Varmt tack!

Vi önskar er alla en härlig sommar med massor av sol, bad och glass.🍓🍦🏖☀

Vi ses igen i augusti.

Oya, Cecilia och Tobias🤗

Information om fritids på Årstaskolan under sommarlovet 2018

Plats och öppettider.

När ni kommer på morgonen så går ni till köket där vi pedagoger skriver upp erat barn. Ni prickar även av erat barn i köket när ni går hem.

Vecka 25, 26 och 32 öppnar Bakgården klockan 8.00. Morgonfritids på Tegelbo 6.30-8.00.

Vecka 27-31 är vi bara på Tegelbo.

Vecka 33 öppnar Bakgården som vanligt 7.30.

Fritids öppettiderna är som vanligt 6.30-18.00.

Om ditt barn blir sjukt eller ledigt då ni har anmält att ni behöver fritids måste ni ringa och anmäla det till oss, senast kl. 9.00. Vi vet av erfarenhet att ett relativt stort antal anmälda barn inte dyker upp på sommarfritids för man fick andra planer och förutsättningar. Det tar alltför stor del av personalens arbetstid att kontroll-ringa de som inte dykt upp. Därför måste ni föräldrar vara noga med att kontakta oss om barnet blivit ledigt.

Personalen kommer inte ringa till de anmälda barn som inte dyker upp.

Om ni har glömt vilka veckor ni anmält behov, fråga oss så kan vi tala om det. Observera att under sommarlovet ska ni inte göra sjuk- eller ledig-anmälan via skol-webben, då ingen kommer att läsa av den under den perioden!

Under vecka 24-26 (11-29 juni) ringer ni till den enhet barnet tillhör nu.

Sörgårdens övervåning 08-508 46 227

Sörgårdens undervåning 08-508 46 225

Tegelbo 08-508 46 229

Bakgården 08-508 46 231 eller 08-508 46 233

Norrgården 08-508 462 19

Ikaros 08-508 46 224

Under vecka 27-31 (2 juli – 3 aug) ringer ni till Tegelbo på 08-508 46 229

Under vecka 32-33 (6-17 aug) ringer ni till den enhet barnet kommer att vara med, se ovan.

Utrustning

Att ha till hands på fritids, förvaras i en ryggsäck, väska eller påse:

Badkläder och handduk

Vattenflaska

Keps

Kläder för alla tänkbara svenska sommarväder och vid behov av ombyte.

Viktiga datum

Måndag och Tisdag den 13-14 augusti har hela skolan planeringsdagar. Tegelbo, bemannat med vikarier, är öppet endast för dem som anmält behov av det till bitr. rektor,christina.park@stockholm.se

Måndagen den 20 augusti kl. 9.00 börjar höstterminen med gemensam start ute på skolgården.

Personal i tjänst under Tegelbo-veckorna (med reservation för ändringar)

Vecka 27: Vivi, Carina, Emmy, Juan, Felicia, Awet, Tobias, Nilla, Malin M, Emilia, Sandra, Alicia, Love, Göran

Vecka 28: Vivi, Sophie, Felicia, Eva D, Emilia, August, Göran

Vecka 29: Vivi, Sophie, Eva, Emilia, Lisa, August

Vecka 30: Sophie, Awet, Emilia, Lisa, Alicia

Vecka 31: Lotta H, Cecilia M, Awet, Emilia, Monika, August, Lisa, Love

Under samtliga sommarveckor kommer Stockholms stad att anställa ungdomar som jobbar på fritids. Deras namn kommer att anslås i hallen vecka för vecka.

Veckoprogram

Vilka aktiviteter som kommer att erbjudas på sommarfritids meddelas på anslag i hallen vecka för vecka.

Tack från Carolina

Hej!

Jag vill tacka för det här året. Det har varit roligt och lärorikt att få arbeta med era barn. Jag har fått vara med och följa deras utveckling under ettan, så mycket mer de kan nu! Till hösten kommer jag att arbeta vidare med de nya ettorna.

Hoppas ni får en härlig sommar!

Soliga hälsningar

Carolina

Påminnelse om klassgrillning torsdag

Hej alla barn och föräldrar i 1c1!

Dags att träffas för att leka och grilla tillsammans innan sommarlovet! Torsdag 7/6 kl 17 bjuder vi in alla barn och föräldrar i 1c1 till Årstalidens lekpark!
Vi tänder grillen och fixar lite lekar! Ta med det ni själva vill äta och dricka.
Hoppas ni alla kan komma!
Välkomna!

Hanna (Yasminas mamma), Kim (Irma AOs pappa),Ulf (Esters pappa)