Under veckan har barnen:

• Arbetat med problemlösning och multiplikation
  • Skrivit och pratat om känslor
  • Haft sångsamling
  • Haft idrott
  • Arbetat med månens olika faser
  • Skrivit faktatexter om solen och månen
  • Haft engelska med Elin

Mål vi har arbetat med under veckan:

Svenska:

• Skriva enkla texter för hand med en handstil som går att läsa
  • Kunna använda bilder för att göra det eleven vill berätta med sin text tydligare

Matematik:

• Lösa matematiska problem både med mattespråket och med en bild

Utflykt till Gubbängens IP onsdagen 20/2

Nästa vecka åker Sörgården på vinterutflykt till Gubbängens IP. Skridskor och hjälm tas med denna dag. Har man inte med sig skridskor kan man leka eller åka stjärtlapp (skolan tar med). Lunch tar vi med från skolan. Barnen får dock gärna ha med sig varm dryck själva. Vi tar med vatten från skolan. Vi är tillbaka lagom till mellis.

Nästa vecka:
Måndag: 8.00-12.50. Idrott

Tisdag: 08.00- 13.40.

Onsdag: 08.00- 13.40. Utflykt heldag. Sörgården åker till Gubbängens IP

Torsdag: 08.00- 13.10. Läsläxan kap.19, läxboken s.20.

Fredag: 08.00- 13.20. Idrott

I framtiden: 14/3 Föräldraråd 18.00-19.00 på Sörgårdens undervåning för våra klassrepresentanter. Därefter följer skolrådet 19.00-20.00.