Under veckan har barnen:

• Arbetat med tallinjen och att koppla siffra till antal
  • Arbetat med veckans bostav: O
  • Tillverkat ormar som hänger i klassrummet
  • Hittat på en egen fortsättning på sagan “Tummen tittar på natten”
  • Lyssnat på sagorna Gittan och gråvargarna och Gittan och fårskallarna
  • Övat på och pratat om vad god arbetsro är

Föräldramöte

Välkomna på föräldramöte den14:e september kl.17.00-18.00 i Bläckfiskarnas klassrum på övervåningen. Mer info kommer. Välkomna och hoppas vi ses!

Bedömningsstöd och utvecklingssamtal.

Under september kommer bedömningsstödet i matematik och svenska att genomföras i klassen. Under ett antal tillfällen kommer barnen att arbeta med uppgifter både muntligt och skriftligt. Materialet är till för att stödja lärarens kontinuerliga bedömning av barnens kunskapsutveckling. Detta kommer att genomföras i samtliga klasser i år 1.

Bedömningsstödet i matematik och svenska kommer att ligga till grund inför utvecklingssamtalen då vi kommer att samtala kring ditt barns kunskapsutveckling i de olika ämnena.

Vi kommer inte att ha inskolningssamtal men känner du som förälder att du skulle vilja träffa mig innan utvecklingssamtalen (som i skrivande stund är tänkt att genomföras i oktober) så maila gärna mig så tittar vi på en tid för detta.

Nästa vecka: Dans och rörelse-och idrott börjar.

Måndag: 8.00-13.10

Tisdag: 8.00-13.40. Idrott

Onsdag: 8.00-13.40. Idrott

Torsdag: 8.00-13.40

Fredag: 8.00-12.30. Rörelse- och dans.

Trevlig helg!