Veckobrev v.33

Äntligen har vi fått träffa varandra efter ett långt sommarlov! Under de första dagarna som gått har vi arbetat i klassrummet och lärt känna varandra lite mer.

Under veckan har barnen:

• Gjort namnskyltar
  • Målat självporträtt
  • Lyssnat till sagor
  • Arbetat i små grupper kring vilka sinnen vi använt under sommaren
  • Haft trevliga stunder tillsammans

Lågstadiesatsning på Årstaskolan:

Under läsåret kommer vår klass ha extra lärartäthet på grund av lågstadiesatsningen (gäller alla år 1 på skolan) som är en satsning från Stockholms stad som vår skola får ta del av.

Carolina Fried Oscarson är utbildad lågstadielärare (år1-3) och arbetade som klasslärare förra året på Tegelbo. Carolina kommer att vara och arbeta med oss några dagar i veckan, fokus kommer mest ligga på svenska- och matematikundervisning.

Andra undervisande lärare under läsåret är: Patrik Bäckström (idrott) och Johanna Sjöstrand (rörelse- och danslärare).

Morgonfritids på Sörgården

Tegelbo öppnar morgonfritids kl. 6.30. Kl.7.30 går en personal från Sörgården och hämtar över Sörgårdsbarnen till vår undervåning. Kl.7.55 går sedan barnen som varit på Sörgårdens morgonfritids upp till övervåningen tillsammans med en pedagog. Skolan börjar kl.8.00.

Viktiga papper

Vi vill att ni fyller i blanketterna Elevuppgifter, Särskild kost (vid allergier) samt Godkännande av publicering snarast och lämnar in till oss.

Har ni under förra läsåret lämnat in ett läkarintyg behöver ni inte göra detta igen.

Nästa vecka:

Måndag: 08.00-13.10. (Dans start v.35)

Tisdag: 08.00-13.40. (Idrott start v. 35)

Onsdag: 08.00- 13.40. (Idrott start v.35)

Torsdag: 08.00-.13.40.

Fredag: 08.00-12.30

Barnens schema kommer att delas ut vid ett senare tillfälle.

Trevlig helg!