Uppgifter under sommaren!

På avslutningen fick barnen en lite påse med en magisk kula, en ABC-klubben badge och två par tärningar.

Barnen fick även ett läsbingo och ett tärningsbingo (där kommer tärningarna väl till pass). Dessa bingos är valfria att göra men uppmuntra gärna era barn att testa att utföra några uppgifter. 🙂

De barn som har gjort läsbingot eller tärningsbingot under sommaren lämnar in dessa papper vid skolstart.

Återigen; ha en riktigt skön och härlig sommar!

Vi ses igen i höst 🙂

Glad sommar alla Bläckfiskar!

Ni Bläckfiskar har verkligen arbetat på riktigt bra detta läsår! Ni har besökt en bondgård och forskat om djuren som finns där och även lärt er om vad den kommutativa lagen är för något inom matematiken.
Ni har verkligen jobbat på bra och ni ska vara stolta över er själva!

Vi vill även passa på att tacka för de fina gåvorna vi fick på avslutningsdagen. 🙂

Glad sommar!

/Många kramar Camilla, Magnus och Carolina

OBS nya bud ang sommarlov på Sörgården

Hej,

Efter en del strul så har vi fått ändrade planera pga renoveringen av hela Sörgården.

vecka 24 kommer vi att vara på övervåningen som vanligt.

Vecka 25 och 26 kommer vi att slå upp fritids i “Flygeln”, där vi har dans med Johanna.

Vecka 27, 28, 29 och 31 är fritids samanslaget på Tegelbo.

Vecka 32 och 33 är vi tillbaka på Sörgården.

/Magnus Frid

Veckobrev v.23 + hälsning

Den här veckan har vi arbetat klart i Blå läxboken samt Den magiska kulan och även några sidor i matteboken. Barnen har även fått städa ur sina lådor och hyllor i hallen.

Vi har även haft den sista lektionen med Carolina. Vi hade en mysig stund tillsammans och Carolina bjöd på kakor och saft och vi gav henne ett fint häfte som tack för den här tiden. Carolina kommer i höst arbeta med de nya klasserna i åk 1.

Hon skickar även med en hälsning:

Hej!

Jag vill tacka för det här året. Det har varit roligt och lärorikt att få arbeta med era barn. Jag har fått vara med och följa deras utveckling under ettan, så mycket mer de kan nu! Till hösten kommer jag att arbeta vidare med de nya ettorna.

Hoppas ni får en härlig sommar!

Soliga hälsningar

Carolina

Resterande vecka 23:

Torsdag: 8.00-13.40. Barnen tar hem de sista böckerna. Vi firar av åk 2 som börjar på Norrgården i höst.

Fredag: 8.00 Skolavslutning. Vi träffas i klassrummen kl.08.00 för utdelning av terminsintyg. Rektorns tal börjar kl. 09.00 på skolgården. Vi äter lunch ca kl.10.30. För de barn som sedan är kvar är det fritidsverksamhet.