Till vårdnadshavare på Årstaskolan

Några av er har hört av sig till oss på skolan om en man som rör sig runt i Årsta.
Han beskrivs vara i 50-55-årsåldern med grått hår och hästsvans. Hans beteende har upplevts som udda och ibland obehagligt, han söker kontakt med både vuxna och barn.
Han har inte varit på skolans område men runt omkring.

Vi har rådfrågat vår kommunpolis vid polisen Globen, hon hälsar att hon vill att ni hör av er till polisen genom att ringa 112 om ni råkar ut för något som ni uppfattar som ofredande.
En patrull kan då förhoppningsvis vara på plats ganska snabbt för att förhindra vidare ofredande i det specifika fallet men även förhindra kommande incidenter.

Vi vill med detta meddelande inte bidra till hets eller ytterligare känsla av otrygghet.
Däremot vill vi att ni ska vara medvetna om vad som pågått, vara uppmärksamma och meddela i första hand polisen men även oss om fler incidenter inträffar.

Med hopp om fortsatt gott samarbete för allas trygghet.
/Rektor Kalle Enström

Hej!

Den här veckan var vi i 3B på en workshop som heter Shapes of sounds. Vi fick lyssna till olika ljud som spelades av en musiker och barnen fick rita ljudet utifrån sina egna upplevelser.

Vi har dessutom genomfört ytterligare två nationella prov denna vecka och som jag i tidigare inlägg nämnt har det fungerat väldigt bra med provsituationen i klassen.

Veckans GOTD var om för-människan Lucy:

V.13

Måndag: 8.00-13.00, slöjd

Tisdag: 8.00-12.25 (skoldagen slutar tidigare pga. stormöte för personalen, efter 15.15 är det jourfritids för de som anmält)

Onsdag: 8.00-14.05 Idrott, musik. Studiestund 15-16.

Nationella prov i svenska

Torsdag: 8.00-14.15  Läsläxa kapitel 22. Glöm inte läxmappen!!

Nationella prov i svenska

Fredag: 8.00-13.25 Idrott

Hoppas ni får en fin helg i solen allihop! ☀️

Hälsningar Karin, Malin och Daniel 🌸