Fritids på Norrgården vecka 32-33 för blivande treor

Hej!

Hoppas ni haft det fint i sommar! Kanske några av er fortfarande har semester till och med. Här är det i alla fall full rulle sen i måndags. Nu har t.ex. de barn som anmält sig kommit och varit första dagarna på Norrgården. Vi finns en våning upp i C-huset, ovanför Bakgården.

Denna vecka, vecka 32, pysslar vi och ställer i ordning lokalerna mellan 8.30- ca 16.30. Före 7.30 är det Tegelbo som gäller och efter det får man vara en stund på Sörgården. Strax före 16.30 går vi över till Tegelbo.

Telefonnummer till Norrgården är 08-50846219

Onsdag och torsdag hjälper vi varandra på enheterna med att ta hand om barnen så att vi kan planera, beställa och göra scheman m.m. Inga utflykter. Vi på Norrgården kommer att hålla till på Bakgården mellan 9-16 under dessa planeringsdagar.

Vecka 33 är de som är anmälda välkomna till Norrgården från och med onsdag 15/8. Vi återkommer om tider.

Vi vill påminna om att på måndag och tisdag 13-14/8 är det studiedagar/planeringsdagar för all ordinarie personal. De som inte har möjlighet att lösa omsorgen på egen hand bör redan ha anmält detta direkt till biträdande rektor Nina Park, 076-825 30 55. De som är anmälda hos Nina Park är välkomna till Tegelbo dessa två dagar. Här kommer vi att ha extrainsatta vikarier som tar hand om barnen. Det är extra viktigt att ni anmäler ert barn ordentligt de här dagarna så att vi kan beräkna vikarier och mat.

Se till att skicka med ordentligt med ombyten, kläder efter väder, handduk, baddräkt, vattenflaska och solskydd alla dagar som ert barn är här.

Lena, Lotta, Elsa, Vivi och Karin