Veckoinfo från Ola

Hallå där!

Det här har varit en lite speciell vecka för mig eftersom en stor del av veckan har spenderats i grupprummet med utvecklingssamtal. Jag vill passa på att skicka ut ett stort tack till alla föräldrar och barn för att ni har varit så intresserade, trevliga och punktliga under samtalen. Det underlättar enormt, tack så mycket!

I klassrummet under dessa dagar har Lena och Lotta haft stort fokus på värdegrundsarbete, sångträning inför avslutningen men även samtalat om internetsäkerhet och hur eleverna kan gå tillväga om de blir trakasserade på nätet.

Under torsdag och fredag har jag varit tillbaka i klassrummet och då har vi bland annat fortsatt med våra berättelser och tränat på att använda talstreck, jämfört olika vätskor på NTA:n och övat vidare på multiplikationstabellerna.

OBS. Nu på söndag den 20/5 är den absolut sista dagen för anmälan om sommarfritids!

Vi vill även påminna om att det är bra för eleverna att ha vattenflaskor med sig just nu.

Ola Nordin

Mån:

Tis: Idrott (Medtag idrottskläder och handduk).

Veckans ord: regn, ballong, bänk, lugn, finger, tanka, ugn, hink, bank, flingor.

Ons: Ingen dans. Samling i klassrummet 8:00.

Tor: Läsläxa kapitel 22. Årstafestivalen

Fre: Idrott (Medtag idrottskläder och handduk).

Viktiga datum under vårterminen

24/5 Årstafestivalen