Veckobrev vecka 2

Så var vi igång igen och ser fram emot en rolig och lärorik sista termin tillsammans.

Vi har inlett en snällutmaning i klassen för att jobba för en snällare skola och en fin stämning. Under en månad ska eleverna, helst varje dag, tänka lite extra på att göra något snällt för någon annan och omgivningen. På Alla hjärtans dag den 14/2 ska vi utvärdera och se hur det har gått.

Klassresa till Birka

På jullovet deltog jag, Patricia, i en tävling på Instagram där man kunde vinna en klassresa till Birka och jag hade turen att vinna! Tjoho!!! Inget är bokat  än men vi hoppas och håller tummarna för att vi kommer åka dit senare under våren.

Öppet hus

Torsdagen den 24/1 kl.16-19 är det öppet hus på skolan. Då finns det möjlighet att träffa alla pedagoger från de olika enheterna, även mellanstadiet och se hur vi arbetar. Ett perfekt tillfälle att kolla in Ikaros och ta en närmare titt på mellanstadiet. Mer info kommer,

Ändring av dag för läsläxan

På grund av schemaändringar i 3A:s schema har vi fått byta dag för läsläxan för att kunna fortsätta med läsgrupperna. Från och med nästa vecka så är läxan istället till torsdagen. Vi går igenom ny läxa på fredagen och arbetar eventuellt med boken under den dagen så vi vill att barnen tar hem läxmappen först på fredagen. Läsläxan är alltså från fredag till torsdag.

Vecka 3:

Måndag: Vanlig skoldag