Flickan i torpet

Det var sen kväll ,vi hade flyttat till en annan stad. Jag satt i min säng och tittade på the flash”på min ipad . Mamma kom in i mitt rum och sa godnatt.Jag somnade typ direkt. Då jag hörde ett skrik. Vad hade väckt mig?Golvbrädorna knarrade och någon andades flåsande. Handtaget trycktes långsamt ner och sakta öppnades dörren… Det var mamma som sa att jag måste gå upp, så jag tog på mig kläderna och jag gick ner för trappan och började att göra frukost. När mina mackor poppade upp så tog jag fram apelsinmarmeladen och började att bre mina mackor. Jag och mamma satte oss på altanen och slevade i oss yoghurt och knaprade på våra rostmackor. Då vi hörde ett öronbedövande skri, mamma tittade upp. Först så såg vi inget men sen såg vi en flicka. Hon hade stort rufsigt hår och hon var blodig på hela kroppen. Mamma sprang genast till flickan och kramade om henne. Jag fattade ingenting, jag bara stod där. Mamma började genast och ställa frågor,det enda tjejen fick ur sig var hennes namn och var hon bodde. Flickan fick sova över en natt. På natten hörde jag jätteläskiga ljud. Jag hörde en läskig ramsa den gick så här: “OM VI SÅGS EN MÖRK NATT I DEN TÄTA SKOGEN . VANDRA TILL SJÖN SÄTT DIG I BÅTEN RO UT TILL DE DÖDA, I DENNA NATT OCH FÖRSVINN…”

På morgonen åt vi yoghurt med müsli och knäckebröd. Mamma lovade tjejen att vi skulle gå till hennes hus. Hon sa att hon bodde ute i skogen. Så det tog låååååång tid och gå till hennes hus. När vi var framme så blev jag väldigt förvånad för mitt framför näsorna på oss låg ett övergivet torp. Tjejen tackade för allt och gick in i torpet. När vi var vårt hus så sa mamma bestämt att vi måste kolla upp tjejen på nätet. När vi sökte upp hennes namn så fick vi upp en länk. I länken så stod det att hon blev hängd av sin mamma, och det stod också att den som möter denna tjej kommer att ha otur resten av livet.😮😮 1 ÅR SENARE
MAMMA !!!!DET KÄNNS SOM JAG SKA SVIMMA!!!!RING 112….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *