Årstafestivalen

På torsdag den 24/5 kl.16.00-19.00 går vår årliga tradition Årstafestivalen av stapeln! Då får man chans att prova på olika aktiviteter runt om på skolgården, se uppträdanden på scenen och köpa fika eller korv.
Denna kväll är obligatorisk för alla elever fr.o.m årskurs 1. Dagen efter är det skoldag som vanligt och vi börjar enligt schema. Eleverna har redan kompenserats för denna kväll med ledighet från skolan den 30/4.
Vi ser gärna att ni vuxna deltar i evenemangets alla festligheter med ert barn. Det är viktigt att ni kommer och prickar av ert barn på närvarolistorna, som finns vid respektive Norrgårdens aktivitetsstation på skolgården. Var den kommer att finnas informerar vi om nästa vecka.

Välkomna!