Jag och pojken

Det var en mörk höstkväll och ute ösregnade det. Jag var ensam hemma. Plötsligt slocknade ljuset och det blev kolsvart. Jag blev alldeles stel i kroppen. Jag snyftade och allt kändes kusligt.

Då knackade det på fönsterrutan. Mitt hjärta bultade snabbare än vanligt. Jag gick fram till fönstret och tittade ut i mörkret. Där såg jag en pojke. Men pojken såg lite annorlunda ut för att han såg ut som ett spöke. Men jag kunde inte bara låta han stå där ute i regnet så jag gick ut genom dörren.

Han började stirra på mig. Då blev jag livrädd och började sakta att gå in. Han följde efter mig men när jag stängde dörren och låste så vände jag mig om…och där stod han!

Jag blundade hårt och när jag tittade igen var han borta. Jag började skaka av rädsla och blev helt iskall inombords. Än idag vet jag inte vad som hade hänt, hade jag sett i syner eller inte?

Av: Emelie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *