Den farliga zombien

Mitt inne i skogen låg ett övergivet hus. Jag och min bästa vän var ute och plockade

svamp. Det kom rök ur husets skorsten. Vi blev nyfikna, smög fram till fönstret och kikade in. Plötsligt kände jag en hand på min axel. Jag var kall och beredd på att kolla vem det var. Plötsligt såg jag att det bara var min kompis som också ville titta in. Vi bestämde oss för att vi tillsammans skulle gå in i det övergivna huset. Sedan hörde vi ett ljud. Det kom från källaren. Jag hörde att källartrappan gnisslade lite grann. 

Jag smög fram till dörren och där såg vi… en zombie! 

Han gick rakt emot oss. Det kändes som om vi skulle få en hjärtattack. Zombien hade en tröja där det stod “Coco von Zombie”.

Jag sa

-Kom kompis, jag tror att det är dags att kuta!

Men dörren låstes och det kändes som det var helt ute med oss. Zombien hade två knivar i sina händer. Han kastade mitt i prick och vi dog…Slut.

Av: August

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *