Öppning och stängning

Vår enhet öppnar kl 07:55, dessförinnan är det Tegelbo som gäller. Stängning sker kl 17:00 och Tegelbo gäller återigen efter det.

Telefonnummer som börjar gälla från skolstart:

Fritids kontor-08-50846219

Fritids utflyktsmobil-0761292941

Lärarnas arbetsrum-08-50846254

Hyllor, vatten, ryggsäck och frukt

Då vi har haft sparsamt med utrymmen och inte har möjlighet att ha hyllor som man kan ställa egna muggar på så är det bra om barnen har med sig en vattenflaska att ha i sin ryggsäck för att dricka. Ha gärna en rymlig ryggsäck så barnen får plats med läxor, ombyte, vattenflaska et.c. Frukt är jättebra om ni skickar med och äts enbart på rasterna.

APT och skolråd

Följande datum under hösten är det APT mellan kl 17-18:

24:e augusti

21:a september

19:e oktober

30:e november

Skolråd är det den 6:e oktober

Mobiler

Vi använder inga mobiler under vare sig skoltid eller fritidstid. Har man med sig mobil så lämnas den in direkt på morgonen i vårt mobildagis och hämtas ut när man går hem.

Blogg och fritidsblogg

I stort sett all information går genom bloggen så håll koll! En gemensam fritidsblogg är på gång men tillsvidare hittar ni information om fritids på den här klassbloggen.

Utflykter

Den 1:a september åker vi på utflykt till Väla skola på Skansen och upplever en skoldag år 1906, mer information kommer på bloggen sinom tid.

Föräldramöte

Datum för föräldramöte kommer att komma ut nästa vecka på bloggen och kommer att ligga snart, håll koll!

Vänliga Hälsningar

En tanke om “Praktisk information