Stjärnfredag med brandlarm

Veckan på fritids avslutades med “buller och bång! Dagens aktivitet var Stjärnfredag som genomfördes med bravur. En extra stjärna till förskoleklassen som fick uppträda för första gången!

Men när sista numret nästan var slut började brandlarmet tjuta, så det var bara att avbryta showen, ta på skor och bege sig ut på gården. Trots att det var första gången det hände på fritids så gick det jättebra. Tack till alla barn som skötte det så bra och till föräldrarna som var där för att hämta och var extra tydliga med att de tog sitt barn och gick hem!

• Nu efteråt vet vi att larmet berodde på att hantverkare på Bakgården hade skapat mycket damm nära en rökdetektor när de borrade, vilket utlöste larmet. Slutet gott – allting gott! Trevlig helg!