OBS!!

Till vårdnadshavare för elever i åk 5 på Årstaskolan!

Nu närmar sig tiden när vi behöver planera blivande klasser i åk 6 nästa läsår. Det är därför av stor vikt att vi får ett så säkert underlag som möjligt att arbeta med när det gäller hur många av våra nuvarande elever som väljer en annan skola. Alla som har sökt eller blivit antagen till annan skola, och alltså lämnar Årstaskolan, måste fylla i en blankett om ”byte av skola” och lämna den till skolans expedition. Det går inte att skriva in sig i ny skola förrän man skrivit ut sig ur den nuvarande skolan.

Vi önskar därför att ni senast den 5 maj meddelar oss på Årstaskolan om ni tänker säga upp platsen till nästa läsår.

Skolledningen

Enhetsråd och skolråd.

Hej på er!

Ville bara påminna om att det är dags för terminens sista enhetsråd, samt skolråd nu på torsdag den 27/4.
Vi träffas som vanligt uppe vid Ikaros. Det vore väldigt uppskattat om ni som kan komma kunde höra av er.
Varmt välkomna!

Tack på förhand..

Info hem vecka 16

Välkomna tillbaka efter lovet!

Nu är skolan igång igen efter några lovdagar. Och utvecklingssamtalen har rullat igång i alla klasser.

SO-läxa: Kartprov på Norden och Östersjöländerna (se separat inlägg).
ENGELSKA-arbete: Sidorna i Second Step (alla sidor utom 13, 14, 15, 16, 17, 46 och 47) ska vara klara 2-3/5.

Onsdag 26/4 vaccineras alla flickor som ska ha Dos 2 (gardasil).
Torsdag 27/4 är det APT. Ikaros stänger kl. 15.40.
Torsdag 27/4 är det Enhetsråd och Skolråd för alla representanter. Jimmy och Lotta är med och vi träffas på Ikaros.

Kalendarium:
I maj är det dags för idrottslektionerna att flytta ut. Tag med lämpliga kläder, hälsar idrottslärarna.
Författarbesök av Lena Ollmark (som bland annat har skrivit ”Mördaren i Parken”).