Veckobrev vecka 17

Hej föräldrar och elever

Torsdag 27/4 är det dags för läsårets sista enhetsråd. Kontakta gärna din klass representanter om du har något du vill att vi ska ta upp.

Årstafestivalen går av stapeln tisdag 23/5. Tidigare år har vi haft kompensationsledigt för festivalen dagen efter men detta år sparar vi den dagen till måndag 5/6 som är en ”klämdag” då vi är lediga tisdag 6/6. Mer om information om vad som händer på festivalen kommer vid ett senare tillfälle.

Vecka 17: Förprov/läxförhör matte 7b tisdag 25/4

no prov onsdag 26/4

vecka 19: prov i matematik: 7a fredag 12/5, 7b onsdag 10/5, 7c torsdag 11/5

vecka 20: inlämningsuppgift geografi: 7a måndag 15/5, 7b och 7c tisdag 16/5

Veckobrev vecka 16

Hej föräldrar och elever

Trots den fruktansvärda händelsen på Drottninggatan fredagen 7/4 hoppas vi att ni alla har haft en god och glad påsk. Nu drar vi igång sista etappen fram till sommarlovet.

Lasse som har sjuorna i no har varit sjuk några veckor. Joanna och Robert som också är no lärare har före lovet planerat upp ett arbetsområde om Ekologi som nu ligger på bloggen.

Vi vill redan nu flagga för Årstafestivalen som detta år kommer att gå av stapeln tisdag 23/5. Tidigare år har vi haft kompensationsledigt för festivalen dagen efter men detta år sparar vi den dagen till måndag 5/6 som är en ”klämdag” då vi är lediga tisdag 6/6. Mer om information om festivalen kommer vid ett senare tillfälle.

Vecka 16: Förprov/läxförhör matte 7c fredag 21/4

Vecka 17: Förprov/läxförhör matte 7b tisdag 25/4

no prov onsdag 26/4

vecka 19:  prov i matematik: 7a fredag 12/5, 7b onsdag 10/5, 7c torsdag 11/5

Veckobrev vecka 14

Hej föräldrar och elever

Snart är det dags för påsklov men innan dess är det en helt vanlig skolvecka.

Lasse som har sjuorna i no har varit sjuk några veckor. Joanna och Robert som också är no lärare har planerat upp ett arbetsområde om Ekologi som nu ligger på bloggen.

Vi vill redan nu flagga för Årstafestivalen som detta år kommer att gå av stapeln tisdag 23/5. Tidigare år har vi haft kompensationsledigt för festivalen dagen efter men detta år sparar vi den dagen till måndag 5/6 som är en ”klämdag” då vi ärlediga tisdag 6/6. Mer om information om festivalen kommer vid ett senare tillfälle.

Glad påsk

önskar

veckobrev 16: förprov/läxförhör matte fredag 21/4 7c

vecka 17: förprov/läxförhör matte tisdag 25/4 7b

no prov 26/4

vecka 19:  prov i matematik fredag 12/5 7a, onsdag 10/5 7b, torsdag 11/5 7c

Veckobrev vecka 13

Hej föräldrar och elever

Nu är våren här och vi går in sommartid. Efter ett par intensiva veckor med resa till Romme, teater och besök på tingsrätten går vi nu in i en period med helt vanliga skolveckor fram till påsklovet.

I år har vi påsklov under själva påskveckan så det är två veckors arbete kvar till påsk.

I sommar, v 25, kommer kulturskolan  att arrangera en musikalkurs för åldrarna 13-19 i sina lokaler vid Årsta Torg. Mer information om detta kommer via mail från klassernas mentorer.

vecka 13: prov i samhällskunskap måndag 27/3

prov i moderna språk torsdag 30/3