Veckobrev v 8

Måndag: Veckans bokstav F f, Dans, på em lekgrupper med 3c2 och 2c.

Tisdag: Våra faddrar berättar om vad dom har lärt sig om RYMDEN, Dramalek Musik, grej of the day, alla

Onsdag:  I-pad röd/gröna, NTA blå/gula, tema blå/gula

Lekar röd/gröna

Torsdag: I-pad blå/gula, NTA röd/gröna Tema röd/gröna

lekar blå/gula.

Fredag:  Idrott röd/gröna, Ma blå/gula, Bild blå/gula , Ma röd/gröna.  Vinterdisco ute 14.00 –ca 15.30

Hej

Förra veckan frös vi, denna vecka ville barnen gå i t-shirt vissa dagar. Vi har verkligen ett varierande klimat i Sverige. Fredagen bjöd på härliga förutsättningar på vår friluftsdag.Det blev en toppendag på isen och i parken.

På I-paden har det handlat om bokstaven j och vi har lärt oss att det heter ” ett par jeans”. Vi har pratat om vad som händer med det vatten vi spolar eller häller ut i avloppet.

Påminner om att skriva in på lovanmälan hur sportlovet ska se ut senast 19/2.

Jag, Eva åker på semester till Thailand på torsdag och min gamla elev, Jonathan kommer till oss. Nilla och Alicia hjälps åt att hålla i skoldelen.

Jag är åter den 13/3.

Trevlig helg