Veckobrev v 18

Måndag: Första maj, stängt

Tisdag: Fadderträff, Kompisprat/ musik

grej of the day, alla.

Onsdag: I-pad röd/gröna, NTA (sista) blå/gula, Sv blå/gula, klockan röd/gröna. Ansvarsgr.

Torsdag: I-pad blå/gula, NTA(sista) röd/gröna, Sv röd/gröna, klockan blå/gula.

Fredag. Idrott röd/gröna Ma blå/gula, Bild blå/gula Ma röd/gröna

Bingo på em

Hej!

Tala om ”aprilväder” denna vecka. På I-paden har vi gjort självporträtt, och skrivit en liten beskrivning om oss själva.

Vi har läst konstiga meningar t.ex ” glass jag älskar” och skrivit om dom till ” jag älskar glass” osv. Pratat mer om hur en mening ska se ut.

På matten har vi tränat på veckodagar och satt olika bilder i rätt tidsföljd t.ex först gör man en bullsmet, sen in med bullarna i ugnen och sist får man äta goda bullar.

Röd/gröna var på trevligt besök på biblioteket idag.

För er som undrar så är fritids öppet hela sommaren, dock kan verksamheten vara på annan enhet och med annan personal.  Inom snar framtid kommer vi be er att fylla i hur sommarlovet ska se ut.

Viktiga datum framåt:

Onsdag 10/5 har hela Bakgården ” Friidrottsdag”,

Barnen tar med sig tom matlåda, egna bestick hemifrån , vi fixar maten (mer info kommer)

Ni är mycket välkomna på I-pads visning, ert barn visar och berättar utifrån deras egen bok i book creater vad dom har jobbat med under året på I-paden.

Välj på måndag 15/5 eller tisdag 16/5 mellan kl 15.00-16.30.

Drop in kaffe bjuder vi på då.( mer info kommer)

Tisdag 23/5 har Årstaskolan sin årliga festival på em/ kvällen. Denna är obligatorisk för årskurs 1-9 men vi tycker att ni absolut ska ta chansen att komma tillsammans med ert barn och delta i festligheterna. Vi kommer att tillsammans med de övriga förskoleklasserna bjuda på en dansuppvisning.( mer info kommer)

Tisdag 30/5 har vi en ” sommarutflykt” med Bakgården ,till denna dag gäller egen matsäck hemifrån( mer info kommer)

Fredag 2/6 åker vi på en egen utflykt med klassen( mer info kommer)

Fredag 9/6 skolavslutning mellan kl 8.15-ca 10.00, start i klassrummet och gemensam avslutning för hela Årstaskolan kl 9.00 ute på gården.

Trevlig Valborg

Eva, Nilla och Alicia