Veckoinfo v 17

Mån: Idrott för alla utom gröna bordet.
Lärplatta och dramalek i halvklass.

Fritids: utflykt åter 15,15

Tis:

Tis:Dans (det är bra om alla har vanliga strumpor på, som är lätt att ta av, vi dansar barfota, så vi inte halkar så lätt)

Fritids: plantering 4/klass
Ons:
NTA och bild i halvklass

Fritids: Snickis 3/klass, skateboard ( man får ta med egen hjälm och skateboard om man har hemifrån)

Tors:
MA

Städning

Fritids: utelekar

APT, vi stänger bakgården 16,45. Behöver ni barnomsorg efter det v.g. Kontakta ingrid.backstrom@stockholm.se

Det är enhetsråd kl 18,00 i köket på bakgården och skolråd kl 19,00.

Fre:

MA – klockan

Fritids: Stjärnfredag
Vi har jobbat med bokstaven Ö i veckan, och mätt och jämfört att mäta med kuber, byggt böcker med olika hjälpmedel, fortsatt att träna på klockan mm. Vi har även börjat träna på en dans som vi tänkt visa upp på Årstafestivalen som kommer att vara den 23/5. Mer info om den kommer senare.

Vi har också planerat in en hemlig utflykt till Junibacken den 7 juni. Vi har tänkt att överraska barnen med denna utflykt, så vi uppskattar att ni inte säger något. Men vi behöver er hjälp. Vi önskar att tre vuxna följer med och hjälper till att ansvara för en liten grupp barn, när vi är där. Jag önskar att ni mailar mig om ni är intresserade av att hjälpa till den dagen.
Önskar er alla en trevlig helg!

Kommande datum:

APT 27/4, enhetsråd, skolråd.
10/5 friidrottsdag

23/5 Årstafestivalen