Lovanmälan påminnelse

Nu är det dags att anmäla om ert barn behöver fritidsomsorg på sommarlovet. Under hela juli månad samt första veckan i augusti är alla fritidsenheterna tillsammans på Tegelbo. Övriga veckor är verksamheten öppen på respektive enheter. Öppettiderna är 06.30-18.00 alla dagar på lovet. Observera dock att den 8 augusti är det studiedag för all ordinarie personal på skolan och den som behöver fritidsomsorg då måste anmäla det via mejl till bitr. rektor Ingrid Bäckström, ingrid.backstrom@stockholm.se Höstterminen -17 startar onsdag den 16 augusti. För att vi och köket ska kunna planera verksamheten behöver vi få in era anmälningar senast söndagen den 21 maj och som vanligt är det viktigt att ni anmäler även om ert barn ska vara ledigt hela lovet.

Lovanmälan

Vecko info v 22

Mån: utegympa vid idrottshallen (grönan på stora skolgården) för alla utom det röda bordet. Ha lämpliga kläder för utomhusidrott och handduk. Lärplatta och NTA i halvklass.

Årstaruset, kl 13. Vi kommer att springa ett lopp tillsammans med hela lågstadiet,

Tis: Heldagsutflykt, ta med lämpliga kläder och egen matsäck och dricka i ryggsäcken.

Mellan 15-16 kan ni få komma och titta i elevernas lärplattor. Vill ni maila över elevernas bok till er själva så kan ni göra det då. Ni kan då också få träffa Oya, lärare i åk 1.

Ons: göra klart och bild

Fritids snickis och skate, om ni har egen hjälm, skydd och bräda får ni gärna ta med dem, det finns också att låna på skolan.

Tors:  Bild, storstädning ta med en påse hemifrån och hjälp era barn att städa i hallen och få med sakerna hem.

Fritids: experiment 4st

APT vi stänger bakgården 16,45, behöver ni omsorg efter det vg kontakta ingrid.backstrom@stockholm.se

Fre:  Matte och bild
Fritids:

Vi kommer åka på sommarutflykt tillsammans med bakgården den 30/5. Mellan kl 15-16 samma dag är ni välkomna att titta i elevernas Lärplatta, ni kommer även då få möjlighet att träffa Oya som kommer bli klasslärare i åk 1. ( hon kommer även presentera sig här lite senare). Vi är också glada för att meddela att Cicci kommer följa med klassen upp i ettan.
På skolavslutningen så börjar vi med en liten avslutning i klassrummet kl 8,15. Ni föräldrar är välkomna att vara med! Efter det går vi ut på stora skolgården tillsammans med hela skolan och avslutar tillsammans kl 9,00, sen fritids resten av dagen.
Trevlig långhelg!

Kommande datum:

26/5 klämdag/ fritids öppet som vanligt

30/5 sommarutflykt med egen matsäck,
30/5 visning av IPad och träffa nya läraren 15-16
1/6 APT
5/6 klämdag/ fritids öppet som vanligt
7/6 överraskningsutflykt
9/6 skolavslutning, vi startar 8,15

Bild ute

Idag flyttade vi ut bildlektionen. Barnen fick måla på staffli och på en lång pappersremsa. De målade bland annat fjärilar, hjärtan, rymdskepp och regnbågar.

Syften, kreativitet, fantasi, lektioner ute, finmotorik, arbeta med olika material och tekniker, samarbete, lära och inspireras av varandra.

Idrott

Vi värmde upp med banankull och svanskull. Sedan sprang vi stafett, lekte indiansmyg, spelade fotboll och sprang från ena sidan till den andra, utan att krocka med varandra.

Kondition, rumsuppfattning och kroppskontroll.