Hej

Det här känns som en kort vecka. Idag har det varit studiedag och nu på fredag är det Vintersportdag på Gubbängens IP.

Måndag och tisdag har vi haft bedömningsstöd. Torbjörn vår lärare från lågstadiesatsningen har varit med klassen och stöttat upp så att jag kunnat sitta med alla elever. Barnen fick visa vad de kunde och vad de behövde träna på. Detta gjordes både muntligt och skriftligt. Det blev givande och roliga samtal om matematik och om vad barnen har lärt sig under året.

Information från ledningen

Nu är det dags att svara på Stockholms stads årliga undersökning!

Vad våra elever och du som vårdnadshavare tycker är viktigt för att vi ska kunna utveckla kvalitén i våra verksamheter. Du som har barn i årskurs två erbjuds också att svara på en under­sökning om ert fritidshem tillsammans med ditt barn. Passa på att svara nu! Undersökningen genomförs fram till sportlovet.

Har du frågor om undersökningen eller inte fått din enkät kontakta Markör som genomför undersökningen via e-post: AdminSthlm@markor.se

Läs mer på: stockholm.se/grundskoleundersokningen

Viktiga datum:

Nu på fredag är det Vintersportdag med skridskoåkning. Vi kommer att grilla korv. Barnen får gärna ha med sig något varmt att dricka och en frukt. Kom ihåg skridskor och hjälm! Vi åker 9:00 och är hemma senast klockan 13:00.

Ingen GOW den här veckan heller eftersom vi är borta nästan hela fredagen.

MA – bedömninsstöd

SV – bedömningstöd

NO/bild – barnen har skapat sina stjärntecken på svart papper och gjort planeter av lera. Tanken är att vi ska göra ett diorama (tittskåp) med lerplaneterna. Barnen har också skrivit om stjärntecken i sin Rymdbok.

Nästa vecka 7

Måndag: idrott

Tisdag:  dans grupp 2.

Ingen läsläxa eftersom det var studiedag idag.

Vänliga hälsningar!

Boris och Malin