Hej alla barn och föräldrar!

Vad fort tiden går bara en vecka kvar innan sportlovet. Nästa vecka kommer vi att börja med bedömningsstödet i svenska och matematik. Syftet är att få ett en överblick av hur elevgruppen ligger till och kunna undervisa mer kvalitativt och målinriktat med de behov som finns i klassen samt ha likvärd och rättvis bedömning i hela landet. Till min hjälp kommer även Tobbe finnas med i klassen som är en del av lågstadiesatsningen på lågstadiet.

Vabruari har verkligen gjort skäl för sitt namn och jag var tyvärr tvungen att vara hemma i torsdags och fredags. I tisdag uppmärksammade vi alla hjärtans dag och vår klass uppträde med Teddy björnen Fredriksson. Finns en film på bloggen när barnen sjunger. Utflykten i onsdags var väldigt trevligt med massor av skoj och lek. Vädret visade även sig från sin bästa sida.

Nästa vecka på fredag har Arto (Oscars pappa) lyckats ordnat så att vi kan besöka en brandstation, som även är hans arbetsplats. Vi är alla spända och tycker att det ska bli jätteroligt att ta del utav hur det är att vara brandman samt få ställa frågor till honom. Eftersom det blev med kort varsel kan matsalen ordna fram ostklämmor, juice och frukt. De som vet med sig att deras barn inte äter detta kan skicka med någonting annat men vi ser helst att så många som möjligt äter maten som vi tar med oss.

NO – Fortsatt med att forska och skriva om våra planeter. Vi har också prata, titta och skrivit om våra årstider utifrån vår rotation runt solen.
SV – En eller två konsonanter. Skrivit om en rolig rast utifrån stöd ord (Språkskrinet)
MA – Fortsatt med att räkna addition med hundratal.

Läxa:
16/2-22/2 Diamantjakten kap.16