Lovanmälan påminnelse

Nu är det dags att anmäla om ert barn behöver fritidsomsorg på sommarlovet.
Under hela juli månad samt första veckan i augusti är alla fritidsenheterna tillsammans på Tegelbo.
Övriga veckor är verksamheten öppen på respektive enheter.
Öppettiderna är 06.30-18.00 alla dagar på lovet.
Observera dock att den 8 augusti är det studiedag för all ordinarie personal på skolan och den som behöver fritidsomsorg då måste anmäla det via mejl till bitr. rektor Ingrid Bäckström, ingrid.backstrom@stockholm.se
Höstterminen -17 startar onsdag den 16 augusti.
För att vi och köket ska kunna planera verksamheten behöver vi få in era anmälningar senast söndagen den 21 maj och som vanligt är det viktigt att ni anmäler även om ert barn ska vara ledigt hela lovet.

Lovanmälan

Information och kom-ihåg datum

26/5 Ledigt från skolan, fritids öppet som vanligt.

30/5 Bakgårdens sommarutflykt. Ta med badkläder samt egen matsäck och dryck. Tillbaka ca 14.00-14.30.

5/6 Kompensationsdag för Årstafestivalen är måndag den 5 jun. Fritids är öppet för de som behöver vara på fritids.

7/6 Vi har picknick tillsammans alla barn och föräldrar. Jag tar med mig min dotter Kendra 😊. Vi hoppas på fint väder.

9/6 Skolavslutning, vi ses klockan 8.00 i klassrummet för att dela ut terminsintyget. Klockan 9.00 är dans på skolgården, sen är det fritids för de som är kvar.

Caroline

Viktig information och datum

23/5 Är det Årstafestival. Eleverna är på plats i skolan kl 16.00-19.00. Dagen efter Årstafestivalen har alla elever sovmorgon och skoldagen startar 9.30. Fritids är öppet som vanligt denna morgon. Kompensationsdag för Årstafestivalen är måndag den 5 juni. Även denna dag är fritids öppet för de som behöver vara på fritids.

24/5 Utflykt för alla treor. Ta med en tom matlåda, egna bestick och egen dryck.

26/5 Ledigt från skolan, fritids öppet som vanligt.

30/5 Bakgårdens sommarutflykt. Ta med egen matsäck och dryck 9/6 skolavslutning

Veckobrev vecka 20

Hej alla barn och föräldrar

Min inloggning har kraschat 🙁 så jag skriver på Sophies.

Nu börjar vi närma oss slutspurten för de här tre åren. Vi arbetar effektivt men  passar också på att ha roligt tillsammans och eleverna får vara med och bestämma mer över undervisningen.

Den här veckan har vi undersökt sannolikhet i slumpmässiga försök. Frågeställningen vi utgick ifrån var vilken siffra som vi trodde var vanligast när vi kastade 2 tärningar och adderade talen. Vi diskuterade tillsammans innan eleverna fick utföra försöket i par. När vi var klara berättade vi våra resultat och varför vi trodde det blev som det blev.

I hallen sitter jättefina teckningar av hällristningar som elevern har skapat. De fick välja om de ville arbeta i par eller enskilt. Här tittar vi på bilder av hällristningar innan vi börjar måla. Först målade vi med feta pastelkritor, sedan målade vi över teckningen med svart målarfärg och avslutade med att knyckla ihop pappret. Voilà så hade vi våra fina hällristningar 😊.

Här ser ni det fina slutresultatet 🙂

Nu önskar vi alla en skön helg i solskenet ☀️☀️☀️

Caroline & Sophie