Under veckan har barnen:

• Haft slöjd
  • Haft musikJ Arbetat med division
  • Fortsatt tema Forntiden
  • Övat på stor bokstav och punkt i skriven text
  • Skrivit berättelser tillsammans med 0a

Utvecklingssamtal 18/5 och 23/5.

Tider har skickats hem och det sitter även en lapp uppsatt i vår hall Mer information finns att läsa där! Vänligen byt med någon annan på listan om någon tid inte skulle passa. Barnens omdömen hittar ni i skolwebben.

Sista läsläxan

Nästa vecka är läsläxan. På torsdag ska då boken lämnas tillbaka till skolan igen.

Nästa vecka:

Måndag: 08.00-13.00.

Tisdag: 08.00-13.50. Slöjd. Utvecklingssamtal del 2. Årstafestivalen kl.16-19.

Onsdag: 09.30- 13.30. Sovmorgon för festivalen. Fritids öppet som vanligt på morgonen.

Torsdag: 08.00-13.35. Röd dag. skola+fritids stängt.

Fredag: 08.00-14.00. Klämfredag. Skolan stängd. Fritids öppet för anmälda  barn

I framtiden:

Lite datum att hålla koll på i maj:

• Sörgårdens ”Ovanliga spel” 22/5. Roliga ”OS”lekar som kommer pågå under fritidstid nere vid Årstaliden.
  • Årstaskolans årliga festival 23/5. Obligatorisk närvaro för alla barn fram till kl.19.00. Dagen efter har barnen sovmorgon till kl.9.30. Fritids är öppet som vanligt denna morgon. (Kompensationsledigt från skolan för festivalen får barnen 5/6, fritids öppet för de som behöver.)
  • 24/5 Utflyktsdag, barnen börjar skolan kl. 9.30. Alla årskurs 3 klasser kommer åka på en utflykt tillsammans till ”Rudan”! Mat får vi från skolan. Bra om barnen kan komma senast kl.9.15 om möjlighet finns, då vi vill hinna med en tidig buss.
  • Lågstadieruset 29/5. Hela lågstadiet springer en snitslad bana nere vid Årstaliden. Bra om barnen har springvänliga skor och kläder denna dag.
  • 31/5 Överraskningsutflykt på hemlig ort. Vi får mat och dryck från skolan.