Under veckan har barnen:

• Haft slöjd
  • Arbetat med avrundning
  • Haft rättstavning, veckans ord
  • Arbetat med att skriva dikter
  • Arbetat med stavningJ Gjort en övning i nät-etik
  • Haft engelska
  • Haft tyst läsning
  • Genomfört nationella prov i svenska

Då jag varit sjuk har de nationella proven fått vila en stund, men eftersom jag kom tillbaka i slutet av veckan hann vi med två delprov i svenska. Roger har haft klassen när jag har varit borta och även Tobbe vissa lektioner, vilket har fungerat bra.

Ansökan om modersmål

Vill bara påminna alla som haft modersmål i år, att ni ska lämna in lapp om ni vill fortsätta att ha det till hösten.

Påskvandring

Måndag den 3 april åker klassen till Enskede kyrka och går en påskvandring där. Vi är tillbaka lagom till lunch så ingen matsäck behövs.

Nästa vecka: Nationella proven   fortsätter.

Måndag: 08.00-13.00. Påskvandring, Enskede kyrka

Tisdag: 08.00-13.50. Slöjd.

Onsdag: 08.00- 13.30.

Torsdag: 08.00-13.35.

Fredag: 08.00-14.00. Musik. Idrott.

I framtiden: v.15 Påsklov. v.11-22: Nationella proven pågår (i skrivande stund så är tanken att utvecklingssamtalen kommer att ligga i maj-juni, mer info kommer när det närmar sig).